Jankar Profi Medík mini ořechový sen 60 g

Produkt Jankar Profi Medík mini ořechový sen 60 g z kategorie medy od výrobce Jankar Profi najdete na LekarnaIna.cz za 42 Kč. Celý popis 42 Kč 4200 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zdravá velmi komplexní potravina od tradičního výrobce Jankar Profi s.r.o., vhodná pro děti i dospělé. Dr. Bojda, majitel firmy kupuje pouze med  českého původu bez příměsí zahraničních medů, invertních sirupů a řepného cukru. Neobsahuje konzervanty, barviva, nebyl ředěn vodou, neprošel vysokou tepelnou zátěží ani vysokotlakou filtrací.

Ovoce není denaturováno a exponováno vysokými teplotami obvyklými při zavařování marmelád a džemů. Využíváme přirozených antiseptických schopností medu, který uchová ovocné složky v mikrobiologicky stabilní formě. Při vývoji produktu byl kladen důraz na zdravotní přínos a úplné vyloučení konzervačních a aditivních látek.  Běžné džemy a marmelády obsahují cca 60-70 % klasického cukru, často i umělá sladidla, zahušťovadla v některých případech i konzervanty a prochází vysokou tepelnou zátěží – sterilací. Medy s ovocem mají velmi přírodní formu cukrů (pouze med), neobsahují zahušťovací látky a ovoce nebylo vystaveno dlouhotrvajícím vysokým teplotám. K výrobě je používáno kvalitní ovoce první jakosti, nikoli nahnilé a bakteriologicky zasažené, což je běžné v případě výroby džemů a marmelád.

V zahraničí (NSR) výrobce získal ocenění za nadstandardně kvalitní produkci v duchu zásad “Slow Food”

Výrobky byly vyvinuty s cílem poskytnout maximálně zdravou potravinu (sladkost) pro děti i dospělé, celkově zatraktivnit tuzemský med a nabídnout spotřebitelům zajímavou novinku. 

Značka: Jankar Profi Prodejce: Medicinka
29975
Produktů
1034
Kategorií
2411
Značek